Snoop Dogg va sustine un concert la Arenele Romane pe 19 septembrie

Facebook Twitter Comenteaza
Rapperul american Snoop Dogg va sustine un concert la Arenele Romane pe data de 19 septembrie, eveniment care face parte din cadrul unui turneu european pe care il va sustine artistul in perioada 27 august - 24 septembrie.  Alte tari in care va sustine spectacole artistul sunt: Polonia, Finlanda, Suedia, Croatia, Franta si Ungaria.

Snoop Dogg pe numele sau adevarat fiind Cordozar Calvin Broadus Jr. este s-a nascut pe 20 octombrie 1971 in California. Activitatea s-a se imparte intre muzica rap, actorie si promovarea altor artisti carora le produce albume.

A debutat pe scena cu numele de Snoop Doggy Dog, in 1993, cand a lansat albumul "Doggystyle", materialul fiind primul album de debut care a intrat pe locul 1 in topuri.
In 1998 si-a schimbat numele in Snoop Dogg pentru ca a parasit casa de discuri Death Row pentru No Limit Records. Cele mai cunoscute hit-uri ale artistului sunt: "Who Am I (What's My Name)?", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Drop It Like It's Hot" si "That's That Shit".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod