"Smallville" revine la Pro Cinema, cu un sezon in premiera

Facebook Twitter Comenteaza


Incepand cu 21 iulie, tanarul Superman se intoarce la Pro Cinema in cel de-al cincilea sezon, in premiera in Romania, al serialului "Smallville". Noul sezon, pe care telespectatorii il pot urmari de luni pana miercuri de la ora 18.00 pe Pro Cinema, schimba toate regulile din Smallville.
 
Clark Kent, interpretat de Tom Welling, se hotaraste, in cele din urma sa-si imbratiseze destinul, chiar daca alegerea lui va destrama prieteniile din trecut. Totusi, in misiunea sa, Clark are un nou aliat, pe Chloe, care ii cunoaste secretul si este dispusa oricand sa il ajute in lupta impotriva nedreptatii.
Cu toate acestea, Clark isi face griji ca toti cei care ii vor fi aproape vor avea de suferit. El si Lana (Kristin Kreuk) isi marturisesc sentimentele si dau frau liber mult-asteptatei povesti de dragoste, dar Lana incepe sa-si puna intrebari cu privire la propriul ei destin.

Noi personaje isi fac aparitia in noul sezon din "Smallville", atat de partea binelui, cat si de cea a raului. Aquaman ajunge in Smallville si in inima lui Lois (Erica Durance), dupa ce o salveaza pe aceasta de la inec, iar Milton Fine, sau Brainiac, este cel care pune paie pe foc si strica definitiv relatia dintre Clark si Lex Luthor.
Lex Luthor, interpretat de Michael Rosenbaum, devine in acest sezon dusmanul declarat al lui Clark Kent, prietenia care i-a legat in trecut transformandu-se in lupta dintre bine si rau, din care unul singur poate iesi invingator.

De la producatorii serialelor "Ruleta destinului", "Dosarele X" si "Millennium", serialul "Smallville" a fost de cinci ori nominalizat la Emmy si a castigat doua astfel de premii, iar Academia Americana de Science Fiction a acordat serialului doua premii Saturn, din noua nominalizari.
In 2007 si 2006, Allison Mack a castigat premiul "Teen Choice" pentru rolul lui Chloe, premiu castigat si de Tom Welling in anul 2002.

Cel de-al cincilea sezon al serialului "Smallville" creste doza de adrenalina, aventurile lui Superman devin din ce in ce mai spectaculoase, iar incercarile prin care trece tanarul super-erou sunt hotaratoare pentru destinul sau si al celor din jurul lui.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod