Site dedicat stilistilor

1 Martie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Site dedicat stilistilor
La Estetika & Wellness 2011 se lanseaza oficial site-ul dedicat stilistilor, www.stilistionline.ro si www.estetikard.ro, Estetikard Club, clubul abonatilor revistei exclusiviste de educatie estetica Les Nouvelles Esthetiques si cartea lui Mihai Dragomir, "Ia-ti portia de sanatate".

Revista Les Nouvelles Esthetiques, condusa de 9 ani de Carmen Okabe, lanseaza cu ocazia celei de-a VIII-a editii a expozitiei ESTETIKA & WELLNESS, doua produse online de exceptie. Pe www.estetikard.ro, conditia pentru a primi cardul de membru al ESTETIKARD CLUB este sa fii abonat al revistei, achizitionarea abonamentului anual facandu-se acum facil, online.
Clubul este deschis si publicului larg, oricine avand posibilitatea de a accede la intalnirile lunare ale clubului. www.stilistionline.ro este site-ul dedicat tuturor stilistilor din domeniul esteticii profesionale: hair stilisti, make-up artisti, stilisti protezisti de unghii, stilisti extensii de gene, stilisti moda, dar si esteticieni sau specialisti spa, precum si medici de chirurgie si medicina estetica.

Cu aceeasi ocazie, in cadrul deschiderii oficiale de joi, 3 martie, ora 12.00, se lanseaza cartea "Ia-ti portia de sanatate" a lui Mihai Dragomir, antrenor de fitness cu o reputatie remarcabila in Romania si in strainatate.
Cartea lui Mihai Dragomir este un indemn adresat tuturor celor care doresc sa-si schimbe viata intr-una mai sanatoasa, indiferent de varsta, sex, preocupari. CRBL si Bobby Voicu vor povesti cum a functionat pentru ei programul CardioMix, primul si singurul concept de fitness anti-aging din Romania, creat de Mihai Dragomir.

Esti asteptata la Estetika&Wellness, intre 3 si 6 martie, joi-sambata 10.00-18.00, duminica 10.00-16.00, la Sala Palatului, pentru a primi in dar frumusetea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod