Singur Cook încheie primul sezon cu masa de Crăciun: Andrei Aradits “operează” un curcan pentru a-l umple cu ingrediente și arome exotice

Nimic nu este mai important de Crăciun decât familia, prietenii și respectarea tradițiilor! Toate aceste elemente au fost împletite într-un mod fermecător și amuzant în ultimul episod al primului sezon din serialul Singur Cook, produs, regizat și jucat de actorul Andrei Aradits.
Ca un soț cuminte, Andrei pornește în căutarea bradului perfect pentru care simte “dragoste la prima vedere”, așa că, într-un fel sau altul, reușește să-l ducă în Tico până acasă. Aici îl așteaptă cea mai teribilă muncă – aceea a gătirii unui curcan umplut în stil african!

Asistăm, firește, la o serie de momente care ne fac să râdem cu gura până la urechi, de data aceasta în operațiunea lui Andrei de a “opera” un curcan mort deja, căruia trebuie să-i scoată oasele fără a-i altera prea mult alura.
Nu mai puțin amuzant este și maestrul bucătar Joseph Hadad, care își gătește propriul curcan teribil de entuziasmat de toate aromele și gusturile care îi aduc în suflet o serie de amintiri despre care nu aflăm însă prea multe… dar, curcanul iese într-un mare fel.

Invitatul lui Andrei de această data este… familia! Prin asta mă refer la soția lui, Andreea, preocupată în această zi specială ca bradul să fie împodobit, iar cadourile Moșului să aterizeze la timp, fiul lui, Eric, pe care l-am văzut nu demult într-un senzațional episod 5 în plină acțiune în bucătărie, motanul Sasha, binențeles, și echipa care i-a fost alături lui Andrei în toată acestă perioadă minunată în care au filmat primul sezon din Singur Cook.


Și, nu în ultimul rând, veți fi absolut uimiți de colindătorii care au poposit să cânte atât de frumos în fața unui bloc din cartierul Colentina! Da, acolo, sub geamul bucătăriei unde Andrei Aradits a pregătit în 2014 cele mai vesele rețete!

Foto: Mihai Dragotă

Vizionați aici:
https://www.youtube.com/watch?v=WckRX9tOqW4
sau
singurcook.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod