Simona Halep este in sferturi la Sydney

Victorie mare pentru Simona Halep, la primul său meci din 2016! După un prim set bun la Sydney sportiva noastră a fost la un pas să declare abandon, din cauza unor probleme medicale.

Simona a dovedit încă o dată că este o mare campioană şi, în meciul trimis în direct la Digi Sport 2, constănţeanca a trecut cu 6-4, 2-6, 6-1 de franţuzoaica Caroline Garcia, după un ultim set perfect.    După maratonul din primul meci ocupanta numărului 2 mondial din clasamentul WTA o întâlneşte, mâine dimineaţă, pe Karolina Pliskova. Cehoaica este  în mare formă, şi a reuşit să le elimine pe Ana Ivanovic şi Anastasia Pavlyuchenkova. Simona Halep, favorita numărul 1 a turneului, este pregătită să lupte pentru un loc în semifinale la Sydney.

Partida va fi în direct la Digi Sport 2 miercuri dimineaţă, nu înainte de ora 07:00.

În perioada 2017-2021 TOATE turneele WTA se văd, în exclusivitate în România, la Digi Sport. RCS & RDS a semnat contractul pentru transmiterea pe canalele Digi Sport a cinci sezoane din circuitul WTA. Aşadar, toate turneele Big 10, toate turneele Premier 12 şi toate turneele WTA International vor fi transmise, EXCLUSIV în România, de Digi Sport. Doar în 2017, pe micul ecran, se vor vedea peste 2.100 de partide de tenis feminin in cele 55 de turnee WTA.

Achiziţionarea drepturilor de televizare ale turneelor WTA face parte din strategia companiei RCS & RDS de a oferi utilizatorilor săi conținut TV variat și de calitate. Noile achiziţii vin să completeze gama de conținut a Digi Sport.    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod