Silvia Dumitrescu, revoltată: "Mi se vor cânta piesele când voi fi moartă"

Cazul lui Gabriel Cotabiţă, aflat de peste o săptămână în comă, a întristat-o pe Silvia Dumitrescu. Ea deplânge faptul că artiştii din generaţia sa nu se mai regăsesc în piaţa muzicală din România, din cauza unui sistem injust.

Cântăreaţa spune că artiştii din generaţia sa nu sunt apreciaţi la adevărata lor valoare, iar din această cauză multe talente autentice ajung să trăiască în condiţii dificile.

"Noi, toată generația noastră, ne vom retrage. Pentru că sunt niște tineri care s-au băgat împreună cu niște case de producție și au creat un sistem mafiot prin care noi să nu mai ajungem pe scenă și să nu mai cântăm. Și când vor înțelege ei cum stau lucrurile, că se vor termina banii și vilele, vor reveni la noi.

Din păcate însă, pentru mulți dintre noi și poate și pentru mine, va fi probabil prea târziu. Mi se vor cânta piesele când voi fi moartă, cum se face cu Laura Stoica şi Mădălina Manole", a spus Silvia Dumitrescu pentru ziarul Ring.

"Am vorbit la zeci de emisiuni despre situația artiștilor din generația mea și degeaba. De câte ori să mai latru a turbare?! Nu mai ies, gata! Voi ieși doar când cineva mă onorează. După ce mi-am uzat nervii, nu s-a întâmplat nimic bun în toți anii aceștia.
(...) Lumea nu crede nimic din ce ne văităm noi. Toţi ne cred plini de bani şi că trăim pe picior mare. Realizatorii TV ar trebui să se întrebe din ce ne ţinem noi zilele dacă ei ne cheamă mereu pe gratis. Nici măcar drepturi conexe nu primim de la televiziuni şi nici la radio nu mai suntem difuzați. Dacă tot apar la TV, la câteva luni se vor strânge măcar 700 de lei sau cât va fi, măcar sunt niște bani"
, a explicat artista.

"Suntem și noi oameni, m-am săturat ca lumea să ne privească mereu ca pe unii care vrem să apărem.
Am decis că gratis nu mai merg nicăieri! Generația noastră trebuie respectată și remunerată normal, pentru că aşa se vede respectul față de un artist"
, a mai spus Silvia Dumitrescu.

 

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod