Shopping şi premii de 15.000 de euro la Baby Boom Show

6 Aprilie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Shopping şi premii de 15.000 de euro la Baby Boom Show

Cu o săptămână înaintea Sărbătorilor de Paşti, copiii şi viitoarele mămici au ocazia să se bucure de un shopping eficient şi să câştige premii de 15.000 de euro.

Între 14 şi 17 aprilie, la Romaero Băneasa (Bd. Ficusului 44, Bucureşti), are loc Baby Boom Show, primul târg internaţional din România dedicat copiilor de 0-5 ani şi viitoarelor mămici, de unde veţi putea alege din miile de produse expuse de peste 120 de companii din România şi străinătate.



Viitorii părinţi vor găsi toate dotările necesare pentru camera bebeluşului, hăinuţe, cărucioare, scaune auto, leagăne şi accesorii. Femeile insărcinate vor putea alege dintre ofertele în materie de vestimentaţie, alimentaţie dar şi servicii specifice perioadei pe care o parcurg.

Copiii vor fi cei mai răsfăţaţi pentru că, la o săptămână înaintea Paştelui, vor putea primi în avans dulciuri, haine, cărţi sau jucării.


Pe parcursul celor patru zile de târg, vor avea loc tombole cu premii de peste 15.000 de euro. Parcarea este gratuită pe toată durata târgului. Mai multe detalii despre Primul Târg Internaţional pentru copii de 0-5 ani şi viitoare mămici puteţi găsi pe www.babyboomshow.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod