Shiseido SPA – primul centru SPA din România acreditat la nivel european

Shiseido SPA a obținut de curând certificarea „EuropaSPA day spa”, ce recunoaște îndeplinirea standardelor internaționale în materie de servicii, siguranță, igienă și infrastructură, specifice acestui domeniu. Astfel, centrul SPA găzduit de Stejarii Country Club este, în prezent, singurul din România care deține această acreditare.
Procedurile de control și audit EuropeSPA sunt derulate de experți independenți și au la bază peste 30 de legi și proceduri internaționale, oferind, astfel, cea mai înaltă recunoaștere a calității serviciilor puse la dispoziție clienților Shiseido SPA.

“Această reușită aduce Shiseido SPA, precum și industria de profil din România, pe harta europeană a centrelor SPA. Certificarea EuropeSPA reconfirmă, totodată, calitatea serviciilor și expertiza Shiseido în dezvoltarea unui concept internațional în România.
Succesul se datorează unei echipe dedicate de profesioniști, care și-a însușit principiile esențiale după care compania japoneză se ghidează, oferind, astfel, clienților o experiență completă, la cele mai înalte standarde”,
a declarat Helen Coulon, Consultant Shiseido SPA.

Procesul de acreditare desfășurat de experții EuropeSPA include următorii pași: comunicarea obiectivelor și tipul de certificare vizat de către aplicant, etapa opțională de pre-testare pentru a verifica dacă centrul SPA poate parcurge cu succes procesul de auditare, stabilirea unui plan de audit pe baza unui chestionar completat de către aplicant, iar, ulterior, implementarea acestui plan de către EuropeSPA pe o perioadă de timp, în funcție de mărimea și complexitatea companiei.
În cazul în care cel puțin 80% dintre criteriile și regulile urmărite de comisia de experți sunt respectate, compania primește acreditarea. După o perioadă de 18 luni de la momentul încheierii procesului principal de audit, o echipă stabilește dacă cerințele specificate în raportul EuropeSPA au fost implementate. După 3 ani, instituția organizează un nou proces de audit în cadrul companiei.

Shiseido SPA, primul SPA dedicat din Europa de Est al companiei japoneze, va avea lansarea oficială joi, 10 aprilie, eveniment la care vor participa și reprezentanți internaționali Shiseido.

Centrul SPA asigură tratamente în camere individuale sau destinate cuplurilor, acces la piscină și spaţii de relaxare, Hammam, saună și camere cu aburi, Shiseido SPA beneficiind, totodată, de priveliștea unică a pădurii Băneasa.

Oferta centrului este completată de servicii de frumusețe oferite de salonul Beauty District și de un studio de yoga și pilates.
Shiseido SPA asigură, de asemenea, servicii de îngrijire și spații special decorate pentru bărbați.

Totodată, SPA-ul va găzdui periodic expoziții ale tinerilor artiști, dar și opere de artă de referință din istoria Shiseido.

Pentru informații suplimentare despre Shiseido SPA, vă invităm să accesați site-ul www.stejariispa.ro și pagina de Facebook Stejarii Country Club.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod