Nicoleta Luciu se detoxifiaza in costum de „astronaut”! Tine post si face drenaj limfatic!

Nicoleta Luciu trece prin transformari importante in ultima perioada. Mai are un pas pana sa scape de acneea provocata de dereglari hormonale, iar acum, in paralel cu tratamentul medicamentos si cu sedintele de curatare a tenului, este decisa sa elimine toate toxinele din corp.
In acest sens, tine post, are grija sa manance sanatos si, cel mai important, urmeaza sedinte de drenaj limfatic la Noblezza ce au scopul de a scoate din organism tot ce este daunator.

Pentru acest drenaj limfatic, Nicoleta imbraca un costum special, ca de astronaut, in care se pompeaza aer, presand strategic exact acele zone ale trupului unde se afla ganglionii limfatici. Prin acest masaj inteligent, se produce drenajul limfei eliminand toxinele din organism.

„Este ca un masaj excelent. Simti ca te strange incet incet si preseaza diferite zone ale corpului.
Stai la masaj in jur de 50 de minute. Este relaxant, am si adormit de cateva ori. Dupa fiecare sedinta simti ca esti parca mai usoara, nu te mai dor picioarele. Esti ca scoasa din cutie. In timpul drenajului, poti sa lucrezi si la fata. De exemplu, poti face in paralel curatarea tenului cu Hydrafacial sau sa isi stergi ridurile cu Radiofrecventa Tripolara. La fel, poti sa isi faci tratamente la fata si in timp ce faci Crio, cand scapi definitiv de grasime prin inghetare”
, declara Nicoleta.

Drenajul limfatic ajuta la reducerea celulitei, elimina depunerile de grasime si stimuleaza sistemul imunitar.
In timpul sedintei de 50 de minute se stimuleaza circulatia in vase si chiar se previn varicele.

O sedinta de drenaj limfatic la Noblezza costa doar 70 de lei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Violeta pe 10 Apr 2014, 17:28
    Parerea multora

    M-am saturat de imbecila asta care mereu se lauda la tv cu ce tratamente costisitoare isi face. Ar fi mai bine sa iti vezi de viata si familia ta si sa nu te mai crezi buricul pamantului. I

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod