Shift, Datina si Spitalul de Urgenta in concert la Revelionul “Why Not”

Sprint Media si AMN Consulting, in parteneriat cu BestMusic organizeaza un revelion special, fara limite de distractie in data de 31 decembrie 2013, in clubul Why Not din Bucuresti, incepand cu ora 22:00: Why Not…New Year’s Eve.
Din veniturile incasate, organizatorii vor dona 3% catre Societatea de Salvare Bucuresti pentru sustinerea unui proiect care salveaza vieti zilnic, “Exista un erou in fiecare dintre voi”.

O multime de surprize au fost pregatite pentru noaptea dintre ani! Pana pe 10 decembrie puteti beneficia de pretul promotional de 230 de lei/ persoana, urmand ca dupa aceasta data, biletul sa poata fi achizitionat cu 260 RON de pe www.iabilet.ro  In pret este inclus open buffet si open bar. De asemenea,organizatorii va ofera posibilitatea de a beneficia de locuri in separeu la etaj prin achizitionarea unui bilet de tip  VIP Premium de 300 de lei/ persoana prin www.iabilet.ro.

In noaptea de Revelion v-am pregatit numerosi artisti de top.
O sa petrecem sus pe toc alaturi de Shift, o sa dansam hora pe cantece romanesti interpretate  de Trupa Datina si o sa cantam din toti plamanii pe muzica celor de la Spitalul de Urgenta! Spre dimineata, fiecare participant va lua parte la o tombola cu diverse premii.

Pentru a va rezerva locurile la masa, va rugam sa sunati la 0741141079 / 0731348468

Pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP.
Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod