Shia LaBeouf s-a internat într-o clinică de reabilitare

Actorul american, care a fost arestat pe 26 iunie pentru comportamentul turbulent din timpul unei reprezentaţii de pe Broadway, s-a internat într-o clinică de reabilitare din Los Angeles.

Pe 26 iunie, Shia LaBeouf a fost arestat pentru tulburarea liniştii, violarea proprietăţii şi hărţuire după ce a început să fumeze şi aibă un comportament "zgomotos şi turbulent" în timpul reprezentaţiei spectacolului "Cabaret", care a avut loc în teatrul Studio 54 de pe Broadway, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Potrivit mai multor surse din presă, Shia LaBeouf s-a internat luni într-o clinică de reabilitare din Los Angeles pentru a urma un tratament a cărui natură este deocamdată necunoscută.

Shia LaBeouf, care a jucat recent în cele două părţi din "Nymphomaniac", de Lars von Trier, a ţinut prima pagină a ziarelor în februarie pentru "actul artistic" bizar de la Festivalul de Film de la Berlin, când a apărut cu o pungă de hârtie pe cap, pe care scria "Nu mai sunt faimos/ I'm Not Famous Anymore".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod