Shia LaBeouf a fost arestat

În februarie, starul a ţinut prima pagină a ziarelor pentru "actul artistic" bizar de la Festivalul de Film de la Berlin, când a apărut cu o pungă de hârtie pe cap


Shia LaBeouf, care a jucat recent în cele două părţi din "Nymphomaniac", de Lars von Trier, a ţinut prima pagină a ziarelor în februarie pentru "actul artistic" bizar de la Festivalul de Film de la Berlin, când a apărut cu o pungă de hârtie pe cap, pe care scria "Nu mai sunt faimos/ I'm Not Famous Anymore".

Shia LaBeouf a devenit celebru după rolul din SF-ul "Transformers - Războiul lor în lumea noastră" (2007), care s-a bucurat de un imens succes de casă.

În anul următor, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări excepţionale - "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" şi "Ochi de vultur/Eagle Eye", notează Mediafax.

Anul 2009 i-a adus din nou două roluri în filme cu succes de casă - "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "New York, I Love You", iar în 2010, acesta a jucat alături de Michael Douglas în "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule". Recent, a jucat, alături de Brad Pitt, în drama de război "Fury", de David Ayer, care va avea premiera în România pe 14 noiembrie.


Foto: AFP/Mediafax

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod