Shia LaBeouf a fost arestat

Actorul a fost reținut, joi, în incinta teatrului Studio 54, de pe Broadway, în timpul reprezentaţiei spectacolului "Cabaret", şi pus sub acuzare pentru tulburarea liniştii, a declarat detectivul Brian Sessa, din partea poliţiei din New York.

După ce a fost reţinut de poliţie, Shia LaBeouf a fost incriminat pentru două capete de acuzare: tulburarea liniştii şi violarea proprietăţii, informează revista Variety, citată de agenția Mediafax.

Potrivit declaraţiilor poliţiei, actorul a fumat în incinta teatrului Studio 54 şi a avut un comportament "zgomotos şi turbulent" în timpul primului act al musicalului "Cabaret", nominalizat la premiul Tony, cu Michelle Williams şi Alan Cumming în rolurile principale.

Agenţii de poliţie l-au încătuşat pe actor şi l-au escortat în afara teatrului.

"A avut mai degrabă un comportament dificil şi combativ, din punct de vedere verbal (...) şi la un moment dat, paznicii l-au rugat să plece, iar el a refuzat. Atunci au chemat poliţia şi el a fost reţinut şi arestat", a precizat George Tsourovakas, purtătorul de cuvânt al Departamentului de poliţie din New York, citat de Reuters.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod