Sharon Stone, spitalizată la Sao Paulo

Actriţa în vârstă de 56 de ani a fost spitalizată pentru două zile la Sao Paulo, au anunţat marţi mai multe publicaţii braziliene.
Potrivit site-ului de informaţii G1 al cotidianului O'Globo, citat de agenția Mediafax, vedeta hollywoodiană a intrat duminică după-amiază în spitalul siriano-libanez din Sao Paulo, unde a fost consultată de un medic specializat în maladii infecţioase şi a părăsit clădirea în cursul zilei de marţi.

G1 citează drept surse anonime mai mulţi angajaţi ai acelui spital prestigios, al cărui serviciu de presă nu a răspuns la solicitările formulate de AFP şi de mai multe publicaţii braziliene care doreau să afle mai multe informaţii despre starea de sănătate a actriţei.

Sharon Stone a venit în Brazilia pentru Balul Fundaţiei de cercetări împotriva SIDA (amfAR), care a avut loc vineri la Sao Paulo, relatează Mediafax.

Potrivit serviciului de presă al amfAR, citat de presa internaţională, Sharon Stone a petrecut weekendul într-o reşedinţă de lux din Frazenda Boa Vista, la 100 de kilometri de Sao Paulo, după acel eveniment de caritate, la invitaţia fundaţiei.


Foto: AFP/Mediafax
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • GABIERUL pe 9 Apr 2014, 23:04
    Parere de rau

    Uluitor cum persoane cu BANI MULTI, NU stiu sa se intretina. NU este delco normal ca la numai 56 de ani sa arate astfel. Chiar daca Perceptia COMUNA o considera bine pastrata. Perceptia comuna este GRESITA desi este majoritara. Oamenii se dogheaza de MICI cu Mancare GATITA si consumata AMESTECAT, contrar Dietei Paleolitice in care OMUL s-a format si evoluat sute de mii de ani. Effectiv s-a descoperit ca suntem DROGATI cu ... LATURI Gatite si GUSTOASE, de mici. Eu am scapat, din motve de Forta Vitla, care m-a dus la STUDIU Liber de constrangeri. NU numai relativ 5000 de cand a inceput sa consume CEREALE si deci, sa degenereze biologic. In plus PETELE maronii SI micile umflaturi sub piele sunt in urmarea inexorabila a ... BTS, inerente si ele Profesiei de ACTRESS ... :)):)) CE folos de Bogatie, daca NU este Minte Antrenata de o BUNA Educatiune ... NU o vad sa ajunga, din nefericire, la 65 de ani ... NU ma bucur, trag invataminte. Si incerc sa ii fac pe Semenii mei ROMANI sa se fereasca. Sunt NU numai cumsecade, ci SI ...interesat ... :) Ar fi mai SIGUR sa traiesti intr-o tara de oameni sanatosi, curati, educati BINE (NU numai la comportamente in societate ...). Ar mai avea Romania o sansa. ROMANI bolnavi, degenerati prematur, inculti, im_prostiti si in-cocalarizati (CU_PLAN !) NU suna bine penrtru Viitorul meu si al copiilor mei in Romania.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod