Shakira a devenit mamă: anunţ fals de Ziua Păcălelilor

Gerard Pique, în vârstă de 25 de ani, a anunţat, vineri, de Ziua Păcălelilor în Spania (El Dia de Los Inocentes), că a devenit tatăl unui băieţel. El a postat pe Twitter un mesaj în care preciza că partenera lui de viaţă, cântăreaţa Shakira, în vârstă de 35 de ani, a născut joi.

Fotbalistul echipei FC Barcelona a postat pe Twitter un mesaj în care preciza că partenera lui de viaţă, cântăreaţa Shakira, în vârstă de 35 de ani, a născut joi.

"Fiul nostru a venit pe lume! Suntem foarte fericiţi! Vă mulţumim tuturor pentru mesajele voastre!", a scris sportivul spaniol, informează presa spaniolă, care menţionează că anunţul a fost făcut de Ziua Păcălelilor.

Potrivit presei din America de Sud, informaţia este falsă. "Shakira este liniştită. Venirea pe lume a copilului este programată pentru începutul sau mijlocul lunii februarie. Nu există niciun semn că ar putea naşte mai curând", a declarat Rodrigo Beltran, purtătorul de cuvânt al artistei.



Artista columbiană cu origini libaneze s-a despărţit în ianuarie 2011 de Antonio de la Rua, după o relaţie care a durat 11 ani, şi, în martie 2011, a confirmat că are o relaţie cu Gerard Pique, fotbalistul spaniol al echipei FC Barcelona.

 

Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod