Shaggy incinge plaja din Mamaia

Facebook Twitter Comenteaza
Shaggy le pregateste iubitorilor de reggae un spectacol de proportii in acest weekend. Asta seara incepe ridicarea scenei, iar pregatirile vor dura pana in ziua concertului, la pranz. Concertul face parte din turneul de promovare al albumului "Intoxication".

Shaggy va fi cazat pe perioada sederii sale in Romania la un hotel de 5 stele din statiunea Mamaia, aflat in apropierea plajei unde se va desfasura concertul. Departe de a fi un star rasfatat, cerintele artistului si ale managementului sau sunt absolut rezonabile.
Singurul lucru pe care si l-a dorit in mod special a fost sa aiba un CD player, atat in masina care ii va asigura transportul, cat si in cabina rezervata langa locatia concertului. Membrii trupei care il acompaniaza pe superstarul jamaican au fost mai jucausi si au cerut un play station. Atat Shaggy, cat si colegii sai de trupa si membrii echipei tehnice prefera mancarea jamaicana, tailandeza sau chinezeasca foarte picanta

Spectacolul va incepe de la ora 21.00, cu Alex in deschidere. Dupa party pe nisip, Shaggy va gazdui un afterparty exploziv in Club Bamboo Mamaia, cu incepere de la miezul noptii, unde accesul este liber.


Biletele la concert se pot cumpara prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, in reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara si la punctele de vanzare Eventim din hypermarketurile Carrefour si magazinele Germanos, la pretul de 55 lei. Deasemenea biletele pot fi achizitionate de la echipa de hostesse Bamboo din statiunea Mamaia si Constanta.  Biletele Golden Ring – locuri limitate cu vizibilitate maxima, in fata scenei - costa 75  lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod