Sfarsit de saptamana cu vedete dedicat modei la Iris Titan Shopping Center

In ambele zile, incepand cu ora 17:00, la Iris Titan au fost organizate activitati dedicate frumusetii si modei. Doamnele si domnisoarele s-au putut rasfata in cadrul unor sesiuni gratuite de machiaj si coafura cu cele mai noi tendinte ale sezonului.

Cei mici nu au fost uitati! Pentru ei, Iris Titan Shopping Center a pregatit sambata si duminica intre orele 14:00 si 20:00 atelierele de moda “Prichindeii Croitori”, unde toti copii au putut crea tinute si accesorii colorate, dupa bunul lor plac.

Atat sambata, cat si duminica, de la ora 18:30, centrul comercial a organizat un spectacol de moda exceptional - IRISMODA.

Unul dintre momentele principale ale serii a fost prezentarea de moda marca FashionTV. Colectiile au fost semnate de Laura Olteanu, Andreea Dogaru si FashionTv. Pe scena, alaturi de manechine au participat invitati speciali, printre care prezentatoarea TV Roxana Iliescu si cele doua fetite ale sale,  Adelina Pestritu, mireasa din colectia semnata Andreea Dogaru.

Un alt moment special dedicat clientilor Iris Titan a fost  prezentarea noilor colectii de sezon disponibile in magazinele centrului comercial, cum ar fi: C&A, Deichmann, New Yorker, Palla Boutique, Sprider Stores, Takko Fashion si Zahir Art&Design.

Iris Titan Shopping Center a sarbatorit tot ce inseamna frumusete la IRISMODA in weekendul 20 – 21 octombrie!


Iris Titan Shopping Center, inaugurat in anul 2008, este unul din cele mai importante centre comerciale din estul capitalei.

Situat in inima cartierului Titan, Iris Titan Shopping Center este destinatia de shopping unde iti bifezi toata lista de cumparaturi, intr-un mod simplu si eficient.

Iris Titan Shopping Center este primul centru comercial din Bucuresti care si-a schimbat infatisarea si a adaptat mixul de chiriasi pentru a fi mai aproape de dorintele clientilor. Centrul comercial dispune de peste 2.000 de locuri de parcare in interior si exterior, precum si o linie de transport gratuita, dedicata vizitatorilor.

Iris Titan Shopping Center aniverseaza un an de la relansarea din 4 Noiembrie 2011, relansare ce a avut loc cu ocazia remodelarii si repozitionarii centrului comercial.
Managementul centrului comercial este asigurat de Oasis Shopping Center Services, divizie a grupului Oasis, care furnizeaza servicii specializate de management de centre comerciale si de retail real estate.

1 din 4

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod