Şerban Ionescu, îngrijit de soţie şi de fiu la spital

Ţintuit la pat de o boală încă nediagnosticată şi hotărât să divorţeze de Magda Catone, actorul Şerban Ionescu a preferat ca în ultimele luni să păstreze misterul asupra vieţii şi a sănătăţii sale. "Este în Germania, la tratament, iar Magda are grija de el", a dezvăluit actorul Claudiu Bleonţ, pentru Click.
Ţintuit la pat de o boală încă nediagnosticată şi hotărât să divorţeze de Magda Catone, actorul Şerban Ionescu a preferat ca în ultimele luni să păstreze misterul asupra vieţii şi sănătăţii sale.
 
"Este în Germania, la tratament, iar Magda are grijă de el", a dezvăluit actorul Claudiu Bleonţ, pentru Click!
De aproape un an, îndrăgitul actor Şerban Ionescu e alt om. O boală necruţătoare l-a distrus. Iniţial, s-a spus că e vorba de borelioză, cauzată de o muşcătură de căpuşă, apoi s-a presupus că ar fi o scleroză.

Cert este că actorul n-a vrut să dea prea multe detalii despre sănătatea sa, mai ales că -l apăsa şi o altă povară: situaţia complicată în care se afla cu soţia, actriţa Magda Catone.

În urma cu câteva luni, de pe patul de spital, el a cerut divorţul, acuzând-o că nu are grijă de el.
Cum stau de fapt lucrurile? Prieten bun cu Şerban, actorul Claudiu Bleonţ a lămurit lucrurile.
 
"Mă întreb cum pot unii să spună că Magda nu-i este alături lui Şerban? Păi aştia ştiu cum avea grijă de el? Eu am fost martor la un astfel de episod. I-am vizitat în urmă cu o lună, înainte ca el să plece în Germania, Şerban nu se putea mişca, Magda îl hrănea şi îl spăla ca pe un copil de şase luni. Îmi spunea aşa: "Mă, Claudiu, mă simt arestat şi prizonier în propriul corp. Viaţa ei înseamna şi Şerban Ionescu!", a spus Claudiu Bleonţ.
 
Conform acestuia, actorul se afla în prezent internat la o clinică din Berlin.
"Acum o lună l-au dus la Munchen, Germania, dar l-au transferat în urmă cu două săptămâni la o clinică din Berlin, pentru că medicii de acolo nu au reuşit să-i dea un diagnostic.Nu îşi dau seama exact ce are, dacă e vorba de borellia sau de altceva. Magda l-a vizitat, îl vizitează şi băiatul lor. Ei fac cu rândul, într-o săptămână merge Carol, într-o săptămână merge Magda, fiecare cum poate. Toata lumea încearcă să-l ajute, Magda munceşte din greu, toţi banii pe care-i face îi dă pe tratamente.
Oamenii vorbesc de divorţul dintre ei, păi ma întreb oare cu ce mână a semnat el divorţul dacă nu se mai putea mişca? Oricum, lucrurile nu sunt clare în acest sens. Am înţeles că el a depus actele, însă ea nu vrea să divorţeze, e viaţa ei. Până la urmă, orice s-ar fi întâmplat între ei, şi Şerban a sărit calul la alte femei. Atunci am sprijinit-o pe Magda, în acele moment de rătăcire ale lui. Magda se roagă mereu pentru viaţa lui Şerban", a declarat Claudiu Bleonţ, pentru Click!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • evamonica pe 4 Aug 2012, 13:40
    Bravo ei

    Felicitari ca ii este aproape in aceste momente cumplite.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod