Șerban Huidu revine la pupitrul „Cronicii Cârcotașilor”: „Nu am plecat niciodată“

Realizatorul TV este convins că noul sezon al emisiunii va avea succes şi se declară pregătit pentru reacţiile negative pe care le va stârni decizia sa.

Emisiunea  în grila de programe a Prima TV din 21 septembrie. Huidu revine la pupitru, împreună cu cel căruia, în 2012, i-a oferit locul său, Codruţ Kegheş ("Dezbrăcatu’").

Celor doi li se vor alătura Ioana Petric şi Cristian Hrubaru, emisiunea de satiră urmând să aibă patru ediţii pe săptămână, începând din 21 septembrie, de la ora 20.15, anunţă ziarul Adevărul.

Șerban Huidu a explicat că nu a plecat niciodată de la "Cronica Cârcotaşilor", ci doar de la pupitrul emisiunii.

Realizatorul TV este convins că noul sezon va avea succes: "Nu am plecat niciodată, dar nu am fost la pupitru. «Cronica» mai are încă ceva de spus şi dacă ne uităm în ultimele luni la ce se întâmplă, tot ceea ce noi am susţinut, de la Vanghelie până la impozitarea maneliştilor, s-a adeverit. Cred că mai putem spune multe", a declarat el.

În noul sezon, "Cârcotașii" vor aborda subiecte "fierbinți" pentru telespectatorii emisiunii. "Ne-am dorit să extindem cârcoteala.
Avem cu ce, suntem o echipă şi aşa vom rămâne"
, a mărturisit Şerban Huidu.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • estera12 pe 12 Sep 2015, 07:55
    rusine

    nu are nici un pic de rusine se crede buricul pamantului cand de fapt este doar un criminal fara scrupule

    0
    2

  • Elvis Termopan pe 12 Sep 2015, 03:04
    era sa uit...

    ... poate la emisiunea de debut il aduci si pe barosanu' de Gigi Becali. Doar asa ca l-o fi uitat lumea si ar fi pacat. Ptii, te gandesti ce rating veti mai face? Hai grabeste-te ca mai ai timp sa aranjezi o chestie de "wow" in loc de "huă". Eu imi voi pregati pungile cu pufuleti, chipsuri, pop-corn, cu sucuri si bere in asteptarea emisiunii tale. Bafta multa! Si retine, in final nu e vina ta... dar esti un simpatic ...trist.

    0
    2

  • Elvis Termopan pe 12 Sep 2015, 02:49
    Huidu draga...

    ... imi erai simpatic, pe cand aveai glumitele cu puiul cu trei picioare, dar din pacate dupa ce ai luat luat vietile unor oameni prin actele tale nesabuite, nu ar mai trebui sa te prezinti in nici un fel in mass media, ar trebui sa dispari. Tu esti practic ca si acesti politicieni care au dosare pe rol, inculpati sau nu, dar care continua sa ramana in functiile lor inalte si pe scaunele lor comfortabile sfidandu-si alegatorii. Totusi, despre ce iti propui tu sa vorbesti in aceasta emisiune? Despre morala, despre credinta, sau despre ce...? Poate despre vreme, plante, gandacei, sau... ca doar nu despre masini sau schi alpin. Incearca totusi sa-ti gasesti ceva mai ascuns. mai de back-end, si nu de front-end.

    1
    1

  • Ana Maria pe 11 Sep 2015, 17:04
    N-ai plecat de la Cronica carcotasilor ?

    Poate tu consideri ca n-ai plecat, dar din inimile noastre ai plecat demult. Ai disparut, fara drept de apel.

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod