Şerban Huidu, naş pentru nepoţica sa

9 Mai 2012
Fostul "cârcotaş" a acceptat să fie părintele spiritual al Antoniei Sabina, fiica fratelui său şi a Giuliei, anunță cotidianul Click!.
Fostul "cârcotaş" a acceptat să fie părintele spiritual al Antoniei Sabina, fiica fratelui său şi a Giuliei, anunță cotidianul Click!.

Şerban va fi peste două luni naş de botez pentru fiica fratelui său, Vlad, şi a cântăreţei Giulia Anghelescu. Fostul "cârcotaş" este foarte apropiat de fratele său, care i-a fost alături în cele mai grele momente. Evenimentul va avea loc pe 7 iulie, iar la petrecere sunt aşteptaţi circa 150 de invitaţi.

"Şerban va fi naşul Antoniei.
Giulia şi Vlad vor să facă botezul în weekendul 7-8 iulie, cel mai probabil pe 7 va fi, pentru că apoi vor să plece într-o vacanţă"
, au declarat pentru Click! surse din anturajul celor doi.

Biserica la care va avea loc ceremonia de botez a micuţei Antonia Sabina încă nu este stabilită, însă la petrecere vor fi aşteptaţi 150 de invitaţi. Proaspeţii părinţi, Giulia şi Vlad, vor ca invitaţii să fie trataţi regeşte la unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa lor, aşa că sunt în "tratative" cu un restaurant de lux din Capitală.
Vlad vrea să-şi răsfeţe oaspeţii cu cele mai alese bucate, atât tradiţionale, cât şi exotice, dar şi cu băuturi scumpe. Conform aceloraşi surse, se pare că Giulia şi Vlad vor bate palma cu patronul unui local de fiţe din zona Otopeni.

Atât Giulia, cât şi Vlad Huidu sunt fericiţi că Şerban a acceptat să le boteze micuţa.
Fostul om de televiziune a evitat să mai iasă în atenţia publicului după ce a fost implicat într-un grav accident de circulaţie, în toamna anului trecut, în urma căruia au murit trei oameni.

Prietenii de familie susţin că, de la nefericitul incident din octombrie 2011, Şerban Huidu s-a apropiat mai mult de biserică. "A boteza un copil este o responsabilitate foarte mare.
E e o bucurie pentru Dumnezeu. Păcatele îţi sunt iertate doar prin sfânta spovedanie. Probabil Şerban vrea să se apropie mai mult de Dumnezeu, după ce a trecut printr-un accident aşa de nefericit. E un lucru mare să fii părinte spiritual şi este bine să botezi câţi mai mulţi copii"
, a declarat pentru ziarul citat preotul Victor Cârcee de la Biserica "Sfântul Ilie" din Vatra Dornei (jud. Suceava).
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • MONI pe 11 Mai 2012, 15:59
  mhh de caca

  Da de ce nu face puscarie totusi... la noi aia cu pile is liberi.. ce daca e din TV Totusi fiecare trebuie s aisi asume faptele facute.

  1
  1

 • jiji pe 10 Mai 2012, 10:26
  Kiki, esti suparat, si te inteleg, dar nu Romania e blamabila, si nici populatia, ci exclusiv cei care ni s-au cocotat (cu ingaduinta noastra), in carca si de acolo ne batjocoresc

  iar noi, cei multi, nu suntem in stare sa ni-i scuturam de pe umeri si dupa ei sa tragem apa.

  2
  0

 • kiki pe 9 Mai 2012, 17:21
  e spiritual huidu asta...mishtocar

  nu mai poate saracu de atata spiritualitate.doar o boteaza pe nepoata-sa nu pe o straina.trebuia sa fie la puscarie nu liber.justitia de kkt din romania.accidentul l-a provocat el.e din vina lui exclusiv.la fel ca pauneasca aia.unu care fura un sac cu cartofi e inchis 2-3 ani si altii care omoara in accidente sunt liberi.zic romania si trag apa.

  3
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod