"Sejur cu surprize" deschide oficial sezonul de vara in cinematografe!

2 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza


Vara incepe oficial de vineri, 5 iunie, cand se da startul pentru vacante in Grecia, odata cu lansarea comediei romantice Sejur cu surprize in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, Starplex, The Light, Odeon (Cluj), CINEMA CITY (Cluj, Timisoara si Iasi).

Donald Petrie, regizorul filmului "How to lose a guy in 10 days" face echipa de aceasta datacu actrita principala din "My Big Fat Greek Wedding/ Nunta a la grec", Nia Vardalos, pentru a aduce pe marile ecrane "Sejur cu surprize", o seducatoare comedie romantica despre gasirea iubirii in cele mai neasteptate si exotice locuri.

Georgia (Nia Vardalos) este un ghid turistic, ce conduce un grup de turisti dificili prin Grecia, care ar prefera sa cumpere tricouri decat sa invete istorie.
Intr-o inclestare isterica dintre personalitati si culturi diferite, totul pare sa mearga prost. Pana cand intr-o zi, un turist foarte special, Irv Gordon (Richard Dreyfuss), ii arata cum sa se distreze si ii atrage atentia asupra ultimei persoane in care ea s-ar fi asteptat sa isi gaseasca jumatatea. Linistitul si atragatorul sofer de autocar (Alexis Georgoulis).

Tarmurile exotice ale Greciei gazduiesc de aceasta data o superba poveste de dragoste si ofera decorul ideal pentru comedia romantica "Sejur cu surprize".

Cei care merg sa vada aceasta pelicula au ocazia sa castige "Un sejur cu surprize", oferit de Kretan Tour, 7 zile si 7 nopti de romantism, all inclusive, in Creta.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod