Secretul Andreei Raicu: cum își menține silueta

Vedeta TV a explicat într-un interviu cum a reușit să evite semnele trecerii timpului și în ce constă programul ei cotidian de îngrijire.

Andreea Raicu a mărturisit că stilul său de viață se bazează pe echilibru. "Secretul este echilibrul. Cred că echilibrul este cel mai important în toate lucrurile pe care le facem şi echilibrul se regăseşte şi în viaţa mea, din toate punctele de vedere. Sunt dimineţi în care mă trezesc la 7, dimineţi în care mă trezesc la 8. Îmi încep ziua cu sală. Uneori alerg, alteori fac o oră de aerobic, bicicletă sau tot felul de exerciţii <<bodywork>>", a mărturisit ea într-un interviu acordat emisiunii Click!, difuzată de Prima TV.

Vedeta îşi începe dimineaţa cu un shake proteic care conţine pudră de cânepă şi care îi asigură necesarul de proteine.

Dieta ei se bazează pe legume şi uneori peşte: "Având în vedere că sunt vegetariană, am nevoie să suplinesc proteina animală cu cea vegetală. Astfel, dimineaţa mi-o încep ori cu un shake proteic care conţine cânepă, pudră de cânepă, care este o proteină extrem de bună. Dacă nu, îmi fac omletă din albuşuri cu verdeţuri sau musli cu tot felul de seminţe şi lapte de soia", a explicat Andreea. "Următoarea masă principală este dejunul, este la prânz, în jurul orelor 13:30 - 14:00, şi conţine: peşte ori legume ori supe.
Seara mănânc legume şi uneori peşte", a adăugat ea. "Gustarea poate să fie un fruct, pot fi seminţe, dar întotdeauna mănânc ceva pentru că e important să nu te aşezi la masă înfometat"
, a mai spus ea.

O altă regulă care o ajută să-și mențină silueta este să nu mănânce după ora 19.00. "Seara, dacă îmi dau seama că nu am făcut destulă mişcare, mă sui pe bandă şi mai alerg. Totodată, e foarte important să avem parte de 7-8 ore de somn, pentru că celula nervoasă are nevoie să se refacă şi se reface doar prin somn", a încheiat Andreea.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod