Sean Penn vrea să-l adopte pe fiul actriţei Charlize Theron

Actorul a depus actele necesare pentru a-l adopta pe micuțul Jackson, în vârstă de 3 ani, potrivit unor surse apropiate cuplului.

Sean Penn, în vârstă de 54 de ani, şi Charlize Theron, în vârstă de 39 de ani, sunt prieteni de mulţi ani, dar au devenit un cuplu abia în 2013.

Cei doi s-ar fi logodit la sfârşitul lunii noiembrie 2014, în timpul unei călătorii la Paris, potrivit unei surse apropiate cuplului, citată de revista Us Weekly.

Recent, o sursă a declarat pentru Usmagazine.com că Sean Penn a depus actele necesare pentru a deveni tatăl legal al fiului adoptat al actriţei Charlize Theron, Jackson.

Charlize Theron şi Sean Penn au fost văzuţi împreună tot mai des în ultimele luni, după ce au şi lucrat împreună, în 2014, la pelicula "The Last Face", regizată de Sean Penn.

Filmul a fost turnat în Africa de Sud, ţara natală a lui Charlize Theron.

În luna noiembrie, Charlize Theron şi Sean Penn au fost nevoiţi să le explice autorităţilor că fiul adoptat al actriţei, Jackson, nu a fost maltratat, după ce, în timp ce se aflau la un picnic, copilul a început să ţipe, iar persoanele din apropiere au chemat poliţia. Autorităţile au sosit destul de repede la locul incidentului şi au constatat că Charlize Theron şi Sean Penn nu i-au făcut niciun rău copilului.
Jackson nu avea nicio problemă, totul fusese doar un capriciu al băieţelului, relatează Mediafax.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod