Sean Penn: "Mă surprinde că m-am îndrăgostit din nou"

Actorul s-a declarat surprins de faptul că s-a îndrăgostit din nou, la vârsta de 54 de ani, şi a precizat, într-un interviu pentru ediţia britanică a revistei Esquire, că s-ar căsători din nou, făcând referire la relaţia sa cu actriţa Charlize Theron.

"Da, m-aş căsători din nou", a spus Sean Penn, într-un interviu pentru ediţia britanică pentru luna martie a revistei Esquire.

A fost bine să fiu singură, iar acum e bine că nu mai sunt singurăCharlize Theron
"Am mai fost însurat de două ori, dar am fost căsătorit în condiţiile în care nu ştiam câte ştiu acum, deci nu aş spune că este vorba despre o a treia căsnicie, aş spune că este prima căsnicie pe bune, dacă ar fi să mă însor iarăşi. Vreau să spun că îmi place tradiţia.
Un prieten de-al meu a scris «fără tradiţie, lucrurile noi mor», iar eu nu vreau ca lucrurile noi să moară"
, a declarat Sean Penn, care are o relaţie cu Charlize Theron de peste un an.

Actorul a avut o căsnicie tumultuoasă cu Madonna în anii 1980. După ce s-a despărţit de regina muzicii pop, Penn a întâlnit-o pe Robin Wright, cu care s-a căsătorit în 1996. Cei doi au împeună doi copii şi s-au despărţit în 2010, notează agenția Mediafax.

"Da, mă surprinde că m-am îndrăgostit din nou, din mai multe motive.
Nu mă consider bun la matematică, dar ştiu cât fac doi plus doi: am 54 de ani şi încep, în sfârşit, să înţeleg de ce nu am fost fericit cu o singură relaţie. Ar putea părea prea târziu. Dar să întâlneşti pe cineva acum, la care ţii, e mult mai plin de pasiune, mult mai profund, mai adevărat şi, Doamne, e un sentiment de mai mare fericire. E mult mai romantic şi mai satisfăcător să fiu într-o relaţie şi să mă gândesc că sunt un om mai bun în această relaţie"
, a mărturisit Sean Penn.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod