Seal și Heidi Klum se bat pe copii

Cântăreţul britanic a reacţionat oficial, marţi, faţă de cererea de divorţ depusă la tribunal de soţia sa, cerând justiţiei americane custodie comună asupra celor patru copii.
Cântăreţul britanic a reacţionat oficial, marţi, faţă de cererea de divorţ depusă la tribunal de soţia sa, cerând justiţiei americane custodie comună asupra celor patru copii.

Cele două vedete, căsătorite de şase ani, au anunţat în ianuarie că s-au despărţit, iar Heidi Klum, în vârstă de 38 de ani, a depus actele prin care solicită divorţul săptămâna trecută, invocând "diferenţe ireconciliabile". Fostul model german a invocat un contract semnat după căsătorie şi a solicitat custodia principală a copiilor, cerând ca soţul ei să primească doar drept de vizită, relatează tabloidul online american TMZ, citat de Mediafax.

În documentele pe care le-a depus marţi la tribunal, cântăreţul britanic afirmă că niciun contract nu a fost semnat şi a solicitat custodia comună a copiilor cuplului, ale căror vârste sunt cuprinse între doi şi şapte ani.

Henry Seal şi Heidi Klum, a căror avere comună este de aproximativ 70 de milioane de dolari potrivit site-ului TMZ.com, citat de Mediafax, s-au angajat în momentul despărţirii să rămână "în relaţii bune" din respect pentru copiii lor.

Heidi, în vârstă de 38 de ani, şi Seal, în vârstă de 48 de ani, s-au căsătorit în mai 2005, iar la fiecare aniversare a evenimentului şi-au reînnoit jurămintele.

Cuplul are împreună trei copii biologici - Henry, în vârstă de 6 ani, Johan, în vârstă de 5 ani, şi Lou, în vârstă de 2 ani.
Heidi, un renumit model al casei Victoria's Secret, l-a cunoscut pe Seal în 2004, pe când era însărcinată cu Leni, al cărei tată biologic este omul de afaceri Flavio Briatore. În 2009, Seal a adoptat-o oficial pe Leni, informează Mediafax.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Aprilie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod