Se pun in vanzare biletele pentru concertul Jose Carreras

Facebook Twitter Comenteaza
Luni, 11 august, vor fi puse in vanzare pe www.myticket.ro biletele pentru concertul Jose Carreras, urmand ca la sfarsitul saptamanii acesteia sa fie disponibile si in reteaua magazinelor Diverta. Spectacolul este organizat de catre Fundatia Dinu Patriciu si va avea loc pe data de 4 octombrie, la Sala Palatului. Preturile biletelor sunt de 60, 80, 100, 300, 750 lei, in functie de pozitia in sala.

Incasarile din bilete vor fi folosite integral pentru a sprijini copiii aflati in zonele afectate de inundatii din Nordul Moldovei (Botosani, Suceava, Neamt, Maramures, Iasi), in cadrul programului "Sponsorizeaza un Copil".
In urmatoarea luna, reprezentantii Fundatiei Dinu Patriciu vor merge in judetele afectate si vor afla povesti despre copiii aflati in dificultate, astfel incat la data concertului inca cel putin 50-60 copii sa fie inclusi in acest program.

In prezent, aproximativ 90 de copii sunt sprijiniti prin programul "Sponsorizeaza un copil" de catre persoane care doneaza cate 200 RON pe luna pentru ei, suma din care sunt cumparate alimente, carti, imbracaminte, rechizite si alte obiecte de care au nevoie.
Pachetele sunt trimise catre copii in fiecare luna, ei fiind sustinuti pana in momentul finalizarii tuturor studiilor.

Daca printre spectatorii concertului din 4 octombrie se gasesc si persoane interesate de a sponsoriza un copil, acestea pot afla mai multe detalii despre campanie pe pagina oficiala programuluihttp://www.fundatiadinupatriciu.ro/ro/participanti-in-program.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod