Se lanseaza "Teroare in Paris"

Facebook Twitter Comenteaza
Se lanseaza

Din 16 mai, Mediapro Distribution lanseaza pe marile ecrane din Romania thriller-ul "Teroare in Paris" / "Taken", in regia lui Pierre Morel ("Banlieue 13" / "In suburbii") si avand la baza un scenariu scris de Luc Besson ("Leon", "The fifth element" / "Al cincilea element") si Robert Mark Kamen ("The Gladiator" / "Gladiatorul", "The fifth element" / "Al cincilea element").

Ce poate fi mai rau decat un tata care asista neputincios, prin telefon, la rapirea fiicei sale? Acesta este cosmarul pe care-l traieste Bryan (Liam Neeson), fost agent secret, care are la dispozitie doar 96 de ore pentru a o salva pe fiica sa, Kim (Maggie Grace), din mainile unei bande de infractori specializati in trafic de carne vie.
Si pentru ca Bryan se afla la mii de kilometri distanta, in Los Angeles, iar Kim in Paris, situatia se complica, iar teroarea devine coplesitoare.
   
Avandu-i in distributie pe: Liam Neeson ("Batman Begins" / "Batman-Inceputuri", "Kingdom of Heaven" / "Regatul Cerului", "Love Actually" / "Pur si simplu dragoste", "Gangs of New York" / "Bandele din New York"), Maggie Grace ("Lost" / "Naufragiatii", "Cold Case" / "Cu sange-rece") si Famke Janssen ("House on Haunted Hill" / "Pretul groazei", "Hide and Seek" / "De-a v-ati ascunselea", "Celebrity" / "Celebritate", trilogia "X-Men"), productia franco-americana "Teroare in Paris" / "Taken", aduce pe marile ecrane mult suspans, ritm si sensibilitate.

Liam Neeson insusi declara: "Sunt atras de personajele profund umane care experimenteaza o paleta complexa de sentimente, lucru care se poate vedea si la personajul meu din Taken".

Filmul va rula la cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO precum si in reteaua Cinema City de la Timisoara si Iasi.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod