Se lanseaza seria de carti "Avatar"

11 Martie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Se lanseaza seria de carti

Din luna martie, editura se lanseaza 3 titluri extraordinare din seria "Avatar", serie dedicata fanilor filmului cu acelasi nume - cu scenariul si regia lui James Cameron. Cele trei carti "Avatar", "Confruntarea cu Na'vi", "Albumul filmului" si "Carte cu abtibilduri reutilizabile", te indeamna sa explorezi lumea fantastica a Pandorei, sa afli informatii uimitoare despre populatia Na'vi si sa recreezi scenele favorite din film cu ajutorul abtibildurilor.

"Avatar: Confruntarea cu Na'vi" reda povestea din film a fostului puscas marin Jake Sully, care se alatura unei echipe de explorare a planetei Pandora, locuita de exotica civilizatie Na'vi.
Aflat in corpul sau de avatar, Jake va trece prin numeroase incercari periculoase si stranii pentru a fi acceptat in randul clanului Omaticaya al populatiei Na'vi.

"Avatar: Albumul filmului" reprezinta o incursiune fantastica pe uimitoarea planeta Pandora. Vei afla lucruri extraordinare despre flora si fauna planetei, despre obiceiurile de viata ale poporului Na'vi, echipamentele necesare si tot ce trebuie sa stii pentru a putea supravietui unei expeditii pe aceasta planeta.

Cu ajutorul cartii "Avatar: Carte cu abtibilduri reutilizabile" vei putea recrea scenele favorite din film, iar imaginile iti vor dezvalui frumusetea planetei Pandora.

Poti afla mai multe intrand pe blogul editurii Gama.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod