Se lanseaza a saptea Cutiuta Muzicala

Facebook Twitter Comenteaza
Se lanseaza a saptea Cutiuta Muzicala

Pentru a marca inceperea anul scolar, MediaPro Music si Noriel lanseaza o provovare pentru toti copiii: sunt asteptati cu parintii, cu bunicii la o dupa-amiaza vesela cu cantecele, clovni, face painting, iluzionisti, jucarii si baloane, la lansarea celei de a saptea Cutiute Muzicale.
Asadar, pe 11 septembrie, la ora 17.00, la Magazinul Diverta de pe B-dul Magheru nr 9, fostul magazin Eva, va avea loc evenimentul de lansare al primei Cutiute Muzicale in limba engleza - "The Little Musical Box", sustinut de Noriel.
Prezentat de Anca Turcasiu, evenimentul prilejuieste si intalnirea cu cei cinci micuti interpreti care canta pe acest album.

"Cutiuta muzicala 7 - The Little Musical Box" continua seria Cutiutelor Muzicale create de Liliana Stefan in urma cu opt ani. Aceasta contine 10 piese noi, doua adaptari ale unor binecunoscute hit-uri pentru copii, interpretate in limba engleza si negativele celor 10 cantece, pentru a facilita invatarea lor de catre copiii dornici sa deprinda tainele limbii engleze.
Este prima Cutituta pe care se gasesc cantecele cantate exclusiv in limba engleza.

Asadar, vino joi, 11 septembrie, pentru a participa la eveniment! Te anuntam ca intrarea este libera!

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod