Se anunta o "Nunta muta"

16 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Se anunta o

Unul dintre filmele romanesti asteptate in aceasta toamna, "Nunta Muta", in regia lui Horatiu Malaele, va fi lansat in cinematografe pe 21 noiembrie.

Filmul spune povestea a 2 tineri indragostiti care decid sa-si uneasca destinele intr-o zi de joi. In mijlocul ceremoniei, se anunta moartea lui Stalin si se declara doliu international de 7 zile. Dar asta nu ii va opri pe nuntasii dornici de distractie, asa ca petrecerea va continua, intr-un mod mai putin obisnuit.

"Imi propun un film care sa vorbeasca lumii, cu duiosie si romantism, despre dragoste intr-un spatiu nascator de vesnicie.
Va fi un film cu mult umor", a declarat regizorul filmului, Horatiu Malaele.

In distributia filmului se regasesc: Anca Sigartau, Tamara Buciuceanu, Victor Rebengiuc. Meda Victor (mireasa) se afla la primul rol principal. Absolventa a Facultatii de Teatru din cadrul Universitatii Hyperion, Meda a jucat in filme precum "Last Night" (regia: Richard Crudo), "Si totul era nimic" (regia: Cristina Nichitus).

Alexandru Potocean (mirele) este cunoscut pentru rolurile sale din "4,3,2" (regia: Cristian Mungiu), "Boogie" (regia: Radu Muntean), "Hartia va fi albastra" (regia: Radu Muntean).

Este programata si o lansare de gala, ce va avea loc pe 17 noiembrie, la Teatrul National.

In curand, va fi disponibil site-ul oficial al filmului, unde cei interesati vor putea gasi informatii si materiale despre film.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod