Schumacher îşi revine: Fostul pilot răspunde la tratament

Zvonurile potrivit cărora starea lui Schumacher s-a înrăutăţit sunt false. Fostul pilot de Formula 1 face progrese şi reacţionează la tratament.
Fostul preşedinte al Ferrari, Luca Cordero Di Montezemolo, a negat speculaţiile despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher şi a declarat că acesta începe să răspundă la tratament. "Sunt foarte bucuros că reacţionează. Ştiu cât este de puternic. Sunt sigur că determinarea lui, care va fi crucială, îl va ajuta să iasă din această situaţie foarte, foarte grea", a declarat el pentru Ecumenical News, citat de cotidianul britanic Daily Mail.

Di Montezemolo, în vârstă de 68 de ani, a fost preşedintele scuderiei Ferrari în anii de glorie în care Schumacher a câştigat cinci titluri consecutive, între 2000 şi 2004.
Deţinătorul a şapte titluri de campion mondial la Formula 1, pilotul german a suferit o accidentare foarte gravă la cap în 2013, în timp ce schia în Alpii francezi. El a fost transportat rapid la spitalul din Grenoble, unde doctorii i-au făcut două operaţii de urgenţă care i-au salvat viaţa, apoi l-au plasat în comă indusă. Din iunie 2015, Schumacher este îngrijit de familie în casa din Gland, Elveţia. Presa a scris că tratamentul costă peste 120.000 de euro pe săptămână şi că soţia lui Schumi a scos la vânzare Mercedesul E55 AMG pentru 120.000 de euro.

La peste doi ani de la accidentul în urma căruia a suferit traume craniene severe, informaţiile despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher sunt extrem de rare şi lipsite de detalii.
La începutul acestui an, mai multe publicaţii au relatat că germanul plânge când aude vocile copiilor săi şi când începe să le recunoască chipuriule, notează Daily Mail.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 August 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod