Scary Spice isi vinde hainele, in scop caritabil

9 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Scary Spice isi vinde hainele, in scop caritabil

Cantareata Melanie Brown, cunoscuta drept Scary Spice din trupa Spice Girls, isi scoate la licitatie propriile haine, in scopul strangerii de fonduri pentru cei nevoiasi, mentioneaza site-ul Femalefirst.co.uk.

Vedeta pune la bataie o colectie ampla de costume de scena pe care le-a purtat in timpul show-urilor din anii '90, perioada de glorie a trupei, precum si obiecte vestimentare purtate in timpul turneului de adio din 2008.

Alaturi de aceste tinute, Melanie Brown liciteaza si pantofii purtati in timpul emisiunii de televiziune "Dancing With The Stars", o serie de obiecte personale, precum si alte haine imbracate in filmul "Spice World" din 1997.

Intr-un material video postat pe site-ul PerezHilton.com, Scary Spice declara: "Toti banii obtinuti din vanzarea acestor obiecte sunt stransi in scop umanitar, pentru doua organizatii caritabile.
Una dintre acestea este L.A. Children's Hospital, iar cealalta este Meals on Wheels, astfel incat veti putea ajuta atat copiii, cat si persoanele in varsta.".


Licitatia va avea loc pe site-ul oficial al vedetei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod