Scandal uriaş la Pro TV şi Acasă TV

Toţi angajaţii din departamentul de Comunicare şi PR au fost anunţaţi că trebuie să părăsească sediul imediat şi că vor fi concediaţi.
Nemulţumiţi, mai mulţi dintre cei avuţi în vizor au sunat la 112, pentru a acuza maniera în care au fost concediaţi. La faţa locului a sosit un echipaj de Poliţie pentru a detensiona atmosfera.

Iniţial, conducerea a chemat agenţii de pază pentru a-i escorta în afara clădirii pe angajaţii care au refuzat să iasă  din sediu, însă apoi aceştia s-au întors şi au constatat că accesul la computere le fusese oprit.


De asemenea, au fost concediate echipele emisiunilor "Poveştiri adevărate" şi "Poveştiri de noapte" de la Acasă TV. Ultima ediţie a "Poveştirilor" era programată vineri, la 16.30, relatează Click!. Dan Cruceru făcea echipă pe micul ecran cu Ioana Maria Moldovan.
30 de angajaţi care lucrau pentru producerea celor două emisiuni au rămas fără slujbă.

În total, aproximativ 200 de persoane au fost concediate din organigrama PRO TV.

Replica din partea conducerii PRO TV a venit de la directorul general, lituanianul Aleksandras Cesnavicius. "Implementarea cu succes a noii strategii PRO TV, care are ca scop întărirea poziţiei de lider pe piaţa TV din România, necesită un proces de regândire organizaţională.
Ca parte a acestui proces, colaborarea noastră cu o parte dintre furnizorii de servicii a fost reconsiderată, în virtutea eficientizării operaţiunilor companiei. Pentru noi, eficienţa nu înseamnă reducerea costurilor cu orice preţ, ci reorganizarea lor şi realizarea investiţiilor într-un mod mai inteligent, prin concentrarea asupra acelor zone care sunt vizibile şi importante pentru telespectatorii noştri.
Iar această abordare va fi implementată cu ajutorul celor mai buni, talentaţi şi dedicaţi oameni din echipa noastră"
, a declarat Cesnavicius pentru Hotnews.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alex pe 10 Mai 2014, 18:01
    acasa

    Ce bine, ce mult ma bucur ! In sfarsit se termina cu incultura si desfrâul de la Acasa tv ! Sa ramana pe post doar telenovele straine care sunt mult mai profitabile (sunt ieftine si aduc audienta) .

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod