Sânziana Buruiană a fost cerută în căsătorie în direct

Cântăreţul de muzică populară Marius Baldovin a venit în platoul emisiunii «Drept la ţintă» pentru a arăta că e îndrăgostit de Sânzi.
Îndrăgostit nevoie-mare de Sânziana, cântăreţul de muzică populară Marius Baldovin a asaltat-o cu telefoane pe Sânziana Buruiană. El a venit în platoul emisiunii «Drept la ţintă», de la Kanal D, pentru a arăta întregii lumi că este cu adevărat îndrăgostit de Sânzi.

"Vreau să-ţi spun că te iubesc şi pentru tine mi-aş da viaţa. Dacă nu iei aceste flori, o să mă sinucid. Vreau să fii soţia mea, eşti viaţa mea. Ţi-am zis şi pe Facebook: e la modă să ai şi un amant. te visez şi noaptea. Tu eşti alinarea mea, sufletul meu. Dacă nu iei inelul ăsta, o să mă spânzur", i-a spus cântăreţul.

Sânziana a refuzat net cererea în căsătorie şi i-a spus lui Baldovin că n-are nicio şansă: "Nu se poate să fie nimic între noi. Am un iubit. Mi-e foarte frică de tine deoarece ai început să mă urmăreşti, să mă terorizezi cu mesaje. E frumos inelul, dar nu e pentru mine. Trebuie să-ţi găseşti o iubită căreia să i-l dai. Dacă accept inelul chiar nu o să mai scap de tine".
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ciprian Birtea pe 8 Mar 2015, 13:40
    Baldovin a cerut-o pe Buruiană?

    Da' parcă Buruiană era cu Zuluf?!? S-au despărțit?!?!?!?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod