SAMBATA, 5 NOIEMBRIE, ORA 22.30 – CONCERT NICO & BAND

1 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
SAMBATA, 5 NOIEMBRIE, ORA 22.30 – CONCERT NICO & BAND
Pop, jazz sau R&B, Nico poate cânta în orice registru și o va demonstra încă o dată într-un concert live, programat sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 22.30, la Hard Rock Cafe. Într-un show “vintage” de două ore, Nico va cânta atat piesele care au urcat-o în seria celor mai bune voci din România, precum si coveruri internaționale din repertoriul Pink, Katy Perry sau Tina Turner.

Fie în cheie soul a la Duffy, fie un jazz în stil Amy Winehouse, cântecele de pe cel mai recent album lansat de Nico, “Love Mail”, compuse în culorile retro ale anilor ’60, sunt tot atâtea povești păstrând mult soare și amintirea valurilor de astă-vară.
Cum în anii ’60 muzica nu se făcea pe computer, artista va fi insotita pe scena de trupa ei, iar sunetele sintetice vor fi auzite doar pe ici și colo, cât susțină ritmul optzecist al unor piese ca “Disco Maniacs” sau “Ieri”.

Nico, o artistă care și-a propus să fie mereu alta, va schimba romantismul delicat din “Filme” cu forța Tinei Turner în “Simply the Best”, pentru a paria în cele din urmă pe stilul rock experimental cu care a reușit să smulgă aplauze, cântând în versiune proprie un hit AC/DC - “Shoot To Thrill”.


Biletele la concert sunt disponibile la pretul de 25 lei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Silvia pe 3 Nov 2011, 16:17
    Nu trebuie ratat.

    Am fost la concertul Nico&Band din luna mai, a fost super tare. Daca nu ati fost la show-ul de la Hard Rock Cafe ,pe care l-a sustinut Nico in mai, acum nu trebuie sa ratati, concertul este suuuper.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod