Salon Gurmand, in mansarda Carturesti Verona

de Nicoleta Tarantus, 1 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Salon Gurmand, in mansarda Carturesti Verona

Pana pe 3 aprilie se gateste, se discuta si se degusta in mansarda Carturesti Verona. Se citesc o multime de carti de bucate slabite la pret de post, se polemizeaza pe marginea bucatariei romanesti si se impartasesc din secretele vinurilor podgoriilor autohtone.

Il vei putea asculta pe actorul Valentin Uritescu, care si-a imprumutat vocea pentru realizarea audiobookurilor Gastronimicele cu retetele nastrusnice ale lui Pastorel Teodoreanu, aparute la Editura Humaniatas.

Poti vedea cum s-au raportat la traditiile culinare marketingul si publicitatea locala intr-o dezbatere moderata de antropologul Bogdan Iancu si publicitarul Florin Dumitrescu.

Teoriile gastronomice se sutin insa numai printr-o buna practica in bucatarie si de aceea au fost invitati la o demonstratie culinara Viorel Copolovici, care iti va imbia gusturile cu un melanj de arome, si Ana Ponta care vine sa evoce mult iubita bucatarie a bunicii, cu dulapul ei plin de mirodenii si retete inventate pe loc.

La desert vei degusta ciocolata fina, creatia maestrului Valter Bovetti, originar din Cuneo (Piemonte), ce a fondat in regiunea Perigord din Masivul Central Francez propria sa fabrica de ciocolata.

La targ ai reduceri intre 10% si 20% la carti bune de mancat si cu pofte de gurmand.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod