Salma Hayek, nunta fastuoasa dupa o ceremonie secreta

23 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Salma Hayek, nunta fastuoasa dupa o ceremonie secreta

Actrita Salma Hayek, in varsta de 42 de ani, si sotul sau, Francois-Henri Pinault, 46 de ani, s-au casatorit in secret de Valentine's Day, la primaria din Paris, insa doresc sa isi reinnoiasca juramintele de credinta, de data aceasta in fata prietenilor si a familiei. Cea de-a doua nunta a cuplului va avea loc in Italia, consemneaza People.com.

La inceputul acestei saptamani, Antonio Banderas a anuntat in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc in Spania, faptul ca in acest week-end va participa, impreuna cu sotia sa, Melanie Griffith, la nunta prietenei lor, Salma, organizata in Venetia.
Printre celebritatile care vor fi alaturi de fericitul cuplu se numara Penelope Cruz si Luis Miguel.

Vineri, 24 aprilie, va avea loc o cina de repetitie, urmata de ceremonia de sambata, de la Palazzo Grassi, un palat din marmura alba, construit in perioada 1748-1772, proprietate a familiei Pinault inca din anul 2005. Locatia are o semnificatie speciala pentru cei doi - aici s-au intalnit pentru prima oara, in anul 2006, la o petrecere de gala organizata de Francois-Henri Pinault.

La inceputul acestui an, actrita a declarat: "Cred ca o nunta vorbeste despre dragoste, prieteni, familie si distractie". Cei doi au impreuna o fetita, Valentina Paloma, nascuta in septembrie 2007.

Credit foto: a5.vox.com

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod