Sa crestem zambete sanatoase

18 Mai 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Sa crestem zambete sanatoase

Lider de 10 ani pe piata, grupul de clinici DENT ESTET a inaugurat o prima clinica dedicata exclusiv celor mici, DENT ESTET 4 KIDS. Aceasta dispune de 4 cabinete stomatologice dotate cu tehnologie de ultima generatie, un cabinet de consiliere psihologica pentru parinti si copii, un spatiu de 70 mp de joaca si o echipa de peste 25 de specialisti, medici de stomatologie pediatrica, anestezisti si psihologi.

Incepand din luna aprilie 2009, DENT ESTET  a lansat un  Program Educational special pentru gradinite, intitulat: "Sa crestem zambete sanatoase".
Scopul acestui program este acela de a-i pregati pe copii pentru prima vizita la stomatolog si de a-i invata regulile de igiena dentara si principiile unei alimentatii sanatoase.                                                            

In cadrul programului "Sa crestem zambete sanatoase" clinica DENT ESTET 4 KIDS asigura, in mod gratuit, copiilor din gradinite, o prima vizita de acomodare - HAPPY VISIT,  in cadrul careia  cei mici  vor avea posibilitatea de a se juca cu scaunul stomatologic, vor desena, vor invata tehnicile de periaj corect, vor juca scenete menite sa ii ajute sa se acomodeze cu rolul de micut pacient si, nu in ultimul rand, vor beneficia de o consultatie dentara completa.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod