S-au suplimentat biletele pentru concertul Depeche Mode

17 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
S-au suplimentat biletele pentru concertul Depeche Mode

Biletele pentru concertul Depeche Mode, ce va avea loc in data de 16 mai, in Parcul Izvor din Bucuresti, au fost suplimentate cu 2.000 de unitati, mentioneaza organizatorii show-ului, Emagic Entertainment.

Dupa ce biletele din Gazon A s-au vandut complet in doar o luna de la punerea lor in vanzare, iar biletele din Gazon B s-au epuizat zilele acestea, organizatorii au decis suplimentarea numarului de bilete cu 2.000 de unitati, la insistentele fanilor.

Laura Coroianu, CEO Emagic, a declarat: "Fanii trupei sunt foarte incantati de revenirea Depeche Mode, biletele se vand intr-un ritm mult mai alert decat in 2006: desi mai sunt doua luni pana la data concertului, doua categorii sunt deja sold-out!".

Organizatorii au solicitat managementului Depeche Mode suplimentarea numarului de bilete din Gazon B, iar reprezentantii trupei au aprobat astazi aceasta cerere.
Cele 2.000 de bilete suplimentare au fost puse in vanzare de dimineata.


Concertul pe care trupa Depeche Mode il va sustine in Bucuresti face parte din turneul "Tour of the Universe". Biletele pot fi achizitionate din reteaua Diverta si de pe www.myticket.ro la preturile de: 360 (categoria VIP), 120 lei (Gazon B) si 100 lei (Gazon C).

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod