S-a lansat site-ul interactiv al formatiei Metallica

Facebook Twitter Comenteaza
S-a lansat site-ul interactiv al formatiei Metallica

Mission:Metallica este un model nou de afacere, care da posibilitatea fanilor sa acceseze continut exclusiv din noul material semnat Metallica, premergator lansarii oficiale a noului album, "Death Magnetic", din 12 septembrie. Platforma da de asemenea posibilitatea fanilor sa precomande albumul "Death Magnetic", in format digital si/sau fizic (inclusiv editia speciala deluxe in forma de sicriu ce contine un tricou, un CD Digipack, un DVD, CD-uri cu demo-uri si materiale exclusive) si sa acceseze continut exclusiv prin intermediul unei selectii disponibile pe site-ul www.missionmetallica.com, prin intermediul partenerilor de retail din fiecare teritoriu in parte.

Lansat initial in Statele Unite, Canada si Marea Britanie la sfarsitul lunii mai, saptamana trecuta 31 de tari au lansat versiuni locale live.
Teritoriile live din aceasta saptamana cuprind: Australia, Austria, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Olanda, Hong Kong, Ungaria, Italia, Coreea, Noua Zeelanda, Norvegia, Filipine, Polonia, Portugalia, Slovacia, Spania, Suedia, Elvetia, Japonia, Brazilia, Argentina, Romania, Turcia, Belgia si Irlanda.

www.missionmetallica.com ofera utilizatorilor posibilitatea unica de a vedea imagini de la realizarea celui de-al noualea album de studio Metallica, material pe care trupa a inceput sa il inregistreze anul trecut.

Tot acest continut este absolut gratuit.
In plus, fanii se pot alatura Mission: Metallica Platinum, care ofera utilizatorilor acces, download de album in format digital, furnizat la miezul noptii in ziua lansarii, albumul pe suport fizic, plus download-uri complete ale unor show-uri live clasice si ringtone-uri cu acorduri din noul album.

Membrii Platinum vor avea posibilitatea sa participe la concursuri exclusive, avand astfel sansa sa castige bilete de avion, cazari la hotel, bilete la concerte si permise de acces backstage si intalniri face to face cu membri formatiei la concertele din acest an de la Bonnaroo Music & Arts Festival, Ozzfest si Reading Festival din Marea Britanie, precum si o invitatie la petrecerea data in cinstea noului album, unde se vor asculta in premiera piesele de pe noul material, petrecere ce va avea loc in California de Nord.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod