Roxana si Elena (Etnic) – "hartuite"... de vantul puternic

Facebook Twitter Comenteaza
Roxana si Elena (Etnic) –

Trupa Etnic a fost invitata sa sustina un concert la Lunca, Botosani, pentru a inveseli oamenii prezenti la "Festivalul harbuzului", aflat la prima editie.

Roxana si Elena si-au luat costumele din dotare si s-au infiintat la ora stabilita, la Botoseni, dar fustitele lor se potriveau cu cele 35 de grade cat aratau termometrele din Bucuresti cand au purces la drum, nicidecum cu cele 14 grade din Botosani, asa ca cele doua "etnice" au inghetat.

Cantaretele s-au mai dezmortit dansand pe propriile ritmuri etno, dar surprizele neplacute nu s-au oprit aici: un vant nebunatic le-a "hartuit" neincetat, ridicandu-le fustitele pe toata durata concertului, oferind astfel publicului imagini inedite cu trupa Etnic.

"Asta e, tot timpul in concerte se intampla lucruri neasteptate.
Nu poti sa te dai jos de pe scena si sa astepti sa se opreasca vantul", a declarat Elena. "Riscurile meseriei... n-ai altceva de facut decat sa iei lucrurile asa cum sunt si sa-ti faci treaba cat  mai bine. Oricum, acum am o dilema... publicul a cerut bis si este prima data cand nu sunt sigura ca a fost doar datorita muzicii", a adaugat Roxana.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod