Roxana Ciuhulescu: "Nu merit al doilea copil"

Fosta vedetă TV a dezvăluit în emisiunea "La Măruţă" că a decis să plece de la Pro TV pentru că vrea să devină din nou mamă. În ciuda tratamentelor pe care le face, acest vis nu i s-a împlinit încă.

Roxana Ciuhulescu a mărturisit că frigul pe care îndurat la filmările pentru emisiune au făcut-o să piardă o sarcină. Ea a spus că fiica sa, în vârstă de șase ani, îşi doreşte foarte mult o surioară sau un frăţior şi că suferă foarte mult pentru că nu-i poate îndeplini această dorinţă.

"Sunt sănătoasă tun, însă nu am reuşit, până acum, să aduc pe lume un al doilea copil. Sunt mamă şi-mi doresc să fiu din nou mamă. A fost un moment emoţionant de Crăciun, când am dus-o la biserică şi l-a rugat pe duhovnicul nostru să-i cearcă lui Dumnezeu un frăţior pentru ea.

Aceasta a fost un motiv solid pentru care am renunţat la emisiunea Pro Motor. Am suferit foarte mult din cauza frigului în timpul filmărilor, fapt din cauza căruia nu am mai putut rămâne însărcinată. Eu am făcut-o cu greu şi pe Ana. Doi ani după naşterea ei nu am avut voie să mai rămân însărcinată. La un an după naşterea Anei, am pierdut o sarcină din cauza frigului. Eram însărcinată în câteva săptămâni, circa cinci", a declarat ea.

Roxana Ciuhulescu a mărturisit că a făcut foarte multe tratamente pentru a rămâne din nou însărcinată, dar fără rezultat, așa că a luat în considerare şi alte variante, precum fertilizarea in vitro sau adopţia: "Am făcut o grămadă de tratamente pentru a rămâne din nou însărcinată.
Am o problemă specifică sportivelor de performanţă. Probabil, dacă nu voi reuşi să rămân însărcinată, vom apela la fertilizarea invitro. Pierderea sarcinii ne-a apropiat foarte mult pe mine şi pe soţul meu. Am ajuns la concluzia că nu merit acest al doilea copil. Când o să-l merit, o să-l am. M-am gândit la adopţie, dar nu cred că vom adopta."



Vedeta a vorbit și despre un alt episod sensibil din viața ei, când a fost foarte aproape de a divorţa. "Am fost la un pas de divorţ.

La un moment dat, am avut un scandal. Am culcat copilul, ne-am închis într-o cameră şi am început să ne certăm. Eu depusesem actele de divorţ, dar datorită maturităţii lui Mihai am reuşit să trecem peste. Dacă era după mine, eram demult o femeie divorţată", a recunoscut ea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod