Romantism si bal mascat la nunta actritei Salma Hayek

26 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Romantism si bal mascat la nunta actritei Salma Hayek

Actrita Salma Hayek se poate lauda cu o nunta de vis - vedeta in varsta de 42 de ani si sotul sau, miliardarul francez Francois-Henri Pinault, 46 de ani, si-au jurat credinta, pentru a doua oara, sambata, 25 aprilie, in cadrul unei ceremonii intesate de celebritati, informeaza People.

Cei doi s-au casatorit civil pe data de 14 februarie, de Valentine's Day, la primaria din Paris, iar nunta fastuoasa din acest week-end a avut loc la Opera La Fenice din Venetia, Italia, cu incepere de la ora 19.00.

Hayek a purtat o rochie Balenciaga, creata de designerul Nicholas Ghesquiere. Coafura vedetei a fost una simpla - un coc, acoperit de voalul de mireasa. Buchetul de flori a fost alcatuit din orhidee si stephanotis, presarate cu mai multe cristale.

Alaturi de cei doi au fost si copiii acestora, Valentina Paloma, fiica cuplului, in varsta de 19 luni, precum si baiatul si fata lui Pinault, dintr-o casnicie anterioara - Francois, in varsta de 10 ani, si Mathilde, 8 ani.

La ceremonie au fost prezente 150 de persoane - membri ai familiei si prieteni, printre care s-au numarat: Penelope Cruz, Edward Norton, Woody Harrelson, Olivier Martinez, Luis Miguel, Ashley Judd, Charlize Theron, Stuart Townsend, Bono, Gael Garcia Bernal, Enrique Murciano, David Blaine, Ziyi Zhang, Anna Wintour, precum si fostul presedinte francez, Jacques Chirac.

Oaspetii, purtand masti aurii, le-au cantat celor doi melodia "Over the Rainbow".

Salma Hayek a declarat la inceputul acestei luni: "Cred ca o nunta vorbeste despre dragoste, prieteni, familie si distractie".

Actrita si Pinault s-au intalnit pentru prima oara in primavara anului 2006, la o petrecere de gala organizata de miliardarul francez la Palazzo Grassi, Venetia, un palat din marmura alba, construit in perioada 1748-1772, proprietate a familiei Pinault inca din anul 2005.

Credit foto: usmagazine.com

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod