"Românii au talent": Vocile care au impresionat

Deşi are numai 16 ani, Gabriel Bucur, elev la Seminarul Teologic din Braila, a reuşit sa impresioneze pe toata lumea cu vocea sa de tenor.

“La asta nu mă așteptam”, a fost reacția lui Smiley și se pare că surpriza a plăcut și juriului, care i-au răsplătit talentul băiatului cu trei de “Da”.

O altă concurentă care a impresionat cu vocea sa a fost Raisa Anischievici, în vârstă de 49 de ani, fostă cântăreaţă de operă.

Uriaşul Valahu, binecunoscutul luptator de skandenberg, a fost şi el prezent pe scena de la "Romanii au talent". Sportivul, acompaniat de un “coechipier” pe jumătatea măsurii sale, a încercat să arate că poate oricând să-și schimbe meseria de sportiv în cea de show-man.

"În România, şi babele au talent” - acesta este motto-ul Lenuţei Tăune, concurenta de 81 de ani pregatită să arate că se simte ca acasă pe scenă. Doamna şi-a pregătit singură costumul şi a venit să le prezinte juraților un monolog.

“Mi-a placut energia, Doamne-ajută să fiu și eu așa la 80 de ani”, a exclamat Andra, iar Andi a continuat: “Ar trebui să o aplaudăm pe doamna pentru această performanţă”.



Cei doi membri ai juriului au spus “Da” numărului prezentat de Lenuţa Tăune.

Diferenţa de varstă şi de inaltime dintre Victor si Ecaterina, cei doi acrobati moldoveni, n-a contat în faţa publicului de la “Romanii au talent”.

Andi a laudat-o pe Ecaterina pentru “maturitatea ei”, iar Mihai Petre i-a catalogat pe cei doi drept perechea ideală, în care “băiatul îşi pune în valoare partenera, iar ea străluceşte”.

Cu trei de “Da”, Victor şi Ecaterina se vor întoarce pe scenă în următoarea etapă.

Toata suflarea masculină a rămas fără grai vineri seară, când a urcat pe scenă cea mai exotică aspirantă la titlul de “cel mai talentat român”, cu un nume de scenă pe masura: Kenia.



Pentru dansul său provocator şi cei doi ochi albaștri, pictați chiar pe fese, concurenta a primit trei de "Da".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod