“ROMÂNIA ÎN CONSTRUCŢIE”- O EDIŢIE SPECIALĂ DEDICATĂ ANIVERSĂRII A 155 DE ANI DE LA UNIREA PRINCIPATELOR, LA DIGI24

Bucureşti şi Iaşi sunt cele două oraşe, simbol pentru Unirea Principatelor Române, din care Digi24 transmite vineri, 24 ianuarie, ediţii speciale. Pe parcursul zilei Cristi Citre reda, în direct de la Iaşi, atmosfera de sărbătoare prilejuită de aniversarea celor 155 de ani de la Unirea Moldovei şi Tării Româneşti, cunoscută drept Mica Unire.

Digi24 va difuza o minicampanie dedicată unuia dintre momentele importante în construcţia României moderne. “Vom prezenta  materiale ce conţin informaţii inedite despre cei care au înfăptuit Mica Unire. Le vom arăta telespectatorilor toate feţele lui Alexandru Ioan Cuza şi de la noi vor afla care a fost contextul Unirii din 1859. Digi24 îşi propune să prezinte portretele unor oameni mai puţin cunoscuti, dar care au fost cel puţin la fel de importanţi precum cei care au înfăptuit Unirea”, spune Elena Vijulie.

De altfel, împreună cu Luca Niculescu, în studioul de la Bucureşti, şi  Cristi Citre, de la Iaşi, Elena Vijulie va realiza, de la ora 21.00, o ediţie specială dedicată Unirii de la 1859, la Digi24.

Alături de invitaţii lor, Elena Vijulie şi Luca Niculescu vor face radiografia jurnalistică a unui eveniment istoric care a marcat “România în construcţie”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod