Robots in Disguise vin la Bucuresti

Facebook Twitter Comenteaza
Robots in Disguise vin la Bucuresti

In cadrul evenimentului intitulat UnderLondon, un proiect care se desfasoara pentru al treilea an consecutiv in Romania, vor canta o sumedenie de formatii renumite de underground din Anglia si Romania. Desfasurarea de forte incepe pe 13 noiembrie in Club Fabrica din Bucuresti, urmand ca pe 14 noiembrie, festivalul sa se mute la Timisoara, in Setup Venue.

Primul nume confirmat pe afisul festivalului este Robots in Disguise, o trupa de referinta pentru zona electro-pop-punk a scenei londoneze. Alcatuita din Sue Denim si Dee Plume, trupa si-a inceput activitatea in 2000, un an mai tarziu urmand debutul oficial pe piata muzicala, cu albumul omonim.

Stilul nonconformist al fetelor a fost foarte bine primit inca de la inceput, atat de catre public cat si de catre presa de specialitate.
La scurt timp dupa debut, Robots in Disguise a inceput o serie de spectacole prin cluburile in voga ale Londrei, urmate de turnee dincolo de granitele Regatului Unit: Belgia, Danemarca, Italia, Germania, Austria, Cehia, Slovacia, Ungaria si Polonia.

In 2005, Robots in Disguise a lansat "Get RID!", iar anul acesta trupa a revenit cu cel de-al treilea album de studio din cariera, "We're in The Music Biz". Discul a fost inclus de revista NME in lista celor mai bune albume ale anului, The Essential Albums of 2008.

Invitate la festivaluri precum The Great Escape, T in the Park, Reading&Leeds, Bestival din Marea Britanie, SXSW in Statele Unite sau Airwaves in Islanda, fetele de la Robots in Disguise vor fi anul acesta capul de afis al UnderLondon Fest 2008.

Biletele vor fi puse in vanzare online incepand cu 25 septembrie pe www.myticket.ro, urmand ca de la inceputul saptamanii viitoare acestea sa fie disponibile si in reteaua magazinelor Diverta.
Biletele costa 20 de lei in pre-sale, urmand ca in seara evenimentului, la intrare, acestea sa poata fi achizitionate cu 25 de lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod