Robin Wright: "Nu mai vreau să fiu actriţă"

Ea a spus că intenţionează să renunţe la cariera de actriţă şi să devină regizor de film, întrucât a avut parte de o experienţă foarte plăcută atunci când a regizat un episod din serialul "House of Cards", în care interpretează unul dintre rolurile principale, informează site-ul femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.
Actriţa americană interpretează rolul Claire Underwood, soţia unui politician foarte abil, în acest serial produs de platforma online Netflix, iar producătorul executiv al show-ului, David Fincher, i-a permis să regizeze cel de-al 10-lea episod din sezonul al doilea al serialului.

Robin Wright spune că a prins "microbul regiei" şi că de acum înainte doreşte să se concentreze pe construirea unei cariere în spatele camerei de filmat.

"Am înţeles înţelepciunea care se ascunde în spatele celor 8 milioane de duble filmate, de care ai nevoie în cabina de montaj.
Sunt în această industrie de aproape 30 de ani şi cred că sufăr puţin de mania controlului"
, a declarat actriţa americană pentru revista Town and Country.

"Stai acolo, pe platou, ştiind cum ar trebui o scenă să fie turnată sau cunoscând indicaţia ce ar trebui dată unui actor, dar îţi muşti limba şi nu spui nimic. Da, mi-ar plăcea să stau în scaunul regizorului. Sincer, nu mai vreau să fiu actriţă", a adăugat Robin Wright.

Robin Wright s-a născut în 1966, începându-şi cariera la vârsta de 14 ani, ca fotomodel.
A debutat pe marile ecrane în filmul-cult "File de poveste/ The Princess Bride", de Rob Reiner, şi de atunci a devenit una dintre cele mai apreciate actriţe, jucând şi în "Robin Hood, prinţul hoţilor/ Robin Hood: Prince of Thieves" (1991), "Pretendenţii/ The Playboys" (1992), "Forrest Gump" (1994), "Răzbunarea/ The Crossing Guard" (1995) şi "Moll Flanders" (1996).

Wright a mai jucat în "Vieţile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee", alături de Julianne Moore, Alan Arkin, Keanu Reeves şi Blake Lively, care a avut premiera la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin în 2009, notează Mediafax.

Actriţa americană va putea fi văzută în curând pe marile ecrane în thrillerul "A Most Wanted Man", bazat pe adaptarea cărţii omonime a lui John Le Carré, în care joacă alături de regretatul Philip Seymour Hoffman, Willem Dafoe şi Rachel McAdams.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod