Robert Pattinson face un nou rol incendiar in BEL AMI

In luna martisorului, fanele infocate ale lui Robert Pattinson vor fi incantate sa il urmareasca pe celebrul actor in cel mai recent proiect al sau, BEL AMI, din 2 martie in premiera pe marile ecrane din Romania.
In luna martisorului, fanele infocate ale lui Robert Pattinson vor fi incantate sa il urmareasca pe celebrul actor in cel mai recent proiect al sau, BEL AMI, din 2 martie in premiera pe marile ecrane din Romania.

Cu o distributie de exceptie, completata de nume sonore ale cinematografiei internationale - Christina Ricci, Uma Thurman, Kristin Scott Thomas, Colm Meaney si Natalia Tena - BEL AMI este o noua adaptare a romanului scris de Guy de Maupassant, care ilustreaza periplul lui Georges Duroy (Robert Pattinson), de la mansardele mizere in care traise, la opulenta si luxul clasei sociale inalte din Parisul anilor 1900.  

Folosindu-se de puterea sa de seductie si de inteligenta iesita din comun, George reuseste sa se transforme dintr-un tanar sarac lipit pamantului in cel mai dorit barbat al momentului. Intr-o lume in care cei mai puternici oameni din Paris erau, nu barbatii, ci sotiile si amantele lor, prin patul lui George se perinda cele mai frumoase, influente sau informate femei, care ii faciliteaza mai mult sau mai putin constient ascensiunea.     

Dupa multe episoade in care Georges isi seduce si abandoneaza cu sange rece victimele, tanarul ajunge sa cada prada propriilor uneltiri. Devenit un paria al cercurilor selecte, renegat de toti prietenii sai, numai un gest nebunesc ii mai poate salva de saracie, dar in acelasi timp il va costa mai scump chiar decat pierderea celei mai mari averi.

Referitor la prestatia sa din acest film si abordarea unui astfel de rol, Robert Pattinson a declarat: "Este destul de greu sa gasesti un personaj atat de controversat in filmele care se fac acum. In general, mesajul unui film este un pic moralizator, ne invata o lectie, dar aici nu e asa. Georges este pur si simplu incurabil, calca in picioare pe toata lumea, in mod repetat. Si este recompensat pentru acest comportament de fiecare data. Pentru mine a fost deosebit de interesant si distractiv, cu siguranta este un tip de personaj pe care nu-l voi intalni prea des in cariera."

Intr-o epoca in care decadenta se ascunde sub maniere impecabile, un soldat falit isi croieste drum catre inalta societate prin paturile celor mai influente femei. Nu-l rata pe Robert Pattinson in rolul unui seducator in serie, in BEL AMI, din 2 martie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex - Baneasa, Glendale Studio (Bucuresti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Pitesti, Targul Mures), Cityplex (Bucuresti, Constanta, Brasov), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploiesti), Patria (Bucuresti si Craiova), Cinema Arta (Targu Mures).
Un film distribuit de MediaPro Distribution.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod