Robert Pattinson este socat de fanii sai

15 Mai 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Robert Pattinson este socat de fanii sai

Robert Pattinson spune ca fanii sai sunt "scarbosi". Actorul in varsta de 23 de ani, care joca rolul vampirului sexy Edward Cullen in filmul "Twilight", a fost socat cand patru fane s-au apropiat de el, avand taieturi pe gat care sangerau, informeaza femalefirst.co.uk.

"In Chicago, patru fete s-au apropiat de mine. Toate se zgariasera pe gat si sangerau. A fost foarte scarbos", a declarat actorul.

Actorul britanic a mai spus ca isi face griji pentru faptul ca nu va putea sa se ridice la nivelul asteptarilor fanilor sai si crede ca viata lui ar fi fost cu totul diferita daca ar fi ales o alta meserie.


Acesta a declarat: "Vad atatia oameni care ma inconjoara si ma gandesc ca intr-un fel sau altul trebuie sa le fac pe plac. Vreau sa fie multumiti de mine. Ei sunt motivul pentru care fac aceasta meserie, mi-e teama ca nu vor fi multumiti de mine, dar nu stiu ce isi doresc".

Sursa foto: regent.blogs.com

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ella pe 27 Mai 2009, 10:50
    HI

    bai dar proaste rau fetele astea cum naiba sa te tai pe gat si sa mergi Robert Pattinson asa:)))) are dreptate actorul,e scarbos fratilor. e frumusel actorul dar nu exagerati;)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod