Robert Pattinson are o nouă iubită: Cine a înlocuit-o pe Kristen Stewart

Actorul începe să se refacă după despărţirea de Kristen Stewart. Starul din "Twilight" are o nouă iubită, informează Daily Mail.
Robert Pattinson are o relaţie cu nepoata lui Elvis Presley, modelul şi actriţa Riley Keough, a dezvăluit un prieten apropiat al starului din "Twilight" pentru ziarul Daily Mail, citat de Mediafax.

Pattinson a fost văzut conducând prin Los Angeles în weekend, având-o alături pe nepoata lui Elvis.

"Sunt inseparabili.
Rob adoră faptul că Riley este nepoata lui Elvis, asta e regalitate rock'n'roll în opinia lui"
, a declarat o sursă.

Pattinson şi Riley Keough plănuiesc să petreacă Ziua Americii împreună, înainte ca starul din "Twilight" să înceapă filmările la o nouă peliculă, "Maps to the Stars", în care va apărea alături de John Cusack şi Julianne Moore.
 
 

Riley Keough, fiica lui Lisa Marie Presley, a jucat alături de Kristen Stewart în filmul "The Runaways" (2010) şi cele două au rămas prietene de atunci: "Riley a fost întotdeauna prietena lui Kristen de la filmările la The Runaways, dar recent Rob şi Riley au petrecut mult timp împreună, de când s-au întâlnit datorită faptului că ambii sunt modele Dior, şi Riley a stat la apartamentul lui Rob", a mai dezvăluit sursa citată de Daily Mail.
"Au multe în comun: ambii adoră LA-ul, muzica rock şi tenisul de masă", a mai precizat sursa.

Robert Pattinson şi Kristen Stewart s-au despărţit din nou, la mai puţin de un an după aventura pe care aceasta a avut-o cu un regizor de la Hollywood.


Foto: Hepta / Daily Mail
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod